lunes, 11 de noviembre de 2013

Projecte d'empresa

Projecte d'empresa:

INTRODUCCIÓ:

L'objectiu de "Can Rigau" serà oferir al consumidor un servei de qualitat i econòmic al municipi de Mataró, per als seus havitant i rodalies. L'oferta serà variada, entre les quals oferirà les següents propostes:

  • Menú diari (dinars i sopars).
  • Petit servei de cafeteria.
  • Carta (sopars).
  • Sala apartada per reunions, celebracions etc.
  • Servei de sumilleria.
  • Servei de cocteleria.
El restaurant es construira amb totes les sales necessaries (lavabos d'homes i dones, cuina totalment equipada, sala apartada, menjador, barra de cafeteria, magatzem etc.).

l'idea d'aquest restaurant surgeix per els següents aconteixements, la necessitat de treball per als empleats a causa de la crisis econòmica que està patin aquest país, el fet de trobar un local que dispongui de totes les necessitats per l'establiment i també el fet de que sigui un establiment assequible, la disposició de capital gràcies a un fons d'inversió.

LOCALITZACIÓ DE L'ESTABLIMENT:

Es troba en una bona zona, una mica més amunt del casc antic de Mataró, aprop del "parc nou". El local es troba al mig d'un carrer ample, (perfecte per posar-hi una terrassa petita) en una zona residencial amb poc comerç del sector de la gastronomia, . El local disposa de totes les necessitats, com ja s'ha esmentat anteriorment.

TIPOLOGIA DE CLIENT:

L'oferta que oferirem anirà destinada per a gent de 30-60 anys, així o decidim perquè el local està situat en un barri residencial, per tant les families podran menjar en el nostre establiment, així també poden celebrar-hi events especials com banquets de tot tipus i per a totes les edats.

ANÀLISIS DE MERCAT: 

L'oferta anirà destinada per a gent de totes les edats per esperem rebre un % més alt de clients entre els 35- 50 anys ja que acostument a consumir més la cuina tradicional i no la innovadora. Pel que fa a la competencia, nomès podem trobar un restaurant un carrer per sobre del nostre local que ofereix cuina italiana, però pel que sembla no ofereixen molta qualitat. 

PLÀ D'EMPRESA:
  • VISIÓ: Recuperar a llarg plaç l'inversió de capital d'estinat a l'obertura del nou restaurant.
  • MISSIÓ: Oferir un servei ràpid i de qualitat i mantenir clients habituals de l'establiment.
  • VALORS: Ser fidels al nostre estil, i sempre esforçar-se al màxim per tirar endevant el projecte i crèixer com a empresaris.





No hay comentarios:

Publicar un comentario