lunes, 11 de noviembre de 2013

Especialitat del chef


Especialitat del chef!

Fricandó amb bolets!

Ingredients per a 6 persones:

  • 1,2 kg de llata de vedella.
  • 1 ceba.
  • 1 porro.
  • 1 pastanaga.
  • 2 tomàquets madurs.
  • 200 g de bolets variats.
  • 1 got de manzanilla o fino.
  • 1 l brou de carn.
  • Sal i pebre negre.
  • Faria.
  • Oli d'oliva.
  • Per la picada:
  • 2 grans d'all.
  • 10 gr ametlles torrades.
  • 10 gr avellanes torrades.
  • 1 llesca pà séc.
  • Julivert picat.

Elaboració:

Agafarem la vedella i en faren talls prims, la salarem i enfarinarem i la fregirem en una cassola amb abundant oli calent. Quan sigui ben rossa, la treure'm i reservarem.
Retirarem l'excés d'oli i sofregirem, la ceba, la pastanaga i el porro que haurem picat ben petit. Un cop siguin daurats, afegim el tomàquet que prèviament haurem netejat i triturat, i el vi. Ho deixarem coure uns 10 minuts.
Un cop passat aquest temps, afegirem la vedella, i el brou i ho deixarem reduint a foc suau uns 45 minuts. Deixarem llesta també la picada que haurem preparat picant tots els ingredients en un morter. Un cop hagin passat els 45 minuts, afegirem la picada a la carn i els bolets, rectificarem de sal i pebre i el deixarem uns 10 minuts més. Deixarem reposar una mica el fricandó i ja el podrem servir.


No hay comentarios:

Publicar un comentario